Interactive Developing ApS

Dynamiske bannere

Produktion af bannere til online marketing

Vi udvikler dynamiske og interaktive bannere til annoncering

Er du på udkig efter professionel bannerproduktion med lynhurtig levering i en prisklasse hvor alle kan være med? I så fald er du kommet i gode hænder. Læs mere herunder og tøv ikke med at tage kontakt til os for nærmere info.

Know-how & ekspertise

Bannerproduktion er en af vores spidskompetencer. Vi har animeret og programmeret bannere gennem mange år og har derfor stor erfaring og ekspertise inden for området. Vi startede med at programmere bannerne i actionscript som var programmeringssproget i Adobe Flash. Senere blev Flash udskiftet af HTML5, som er en kombination af html, Css og javaScript. Med andre ord, så har vi været med hele vejen, og kan derfor gøre brug af vores viden og erfaring med eksekvering af bannerne.

Banner med video

Ved at hoste sin video hos en ekstern udbyder er det muligt at vise den i dit onlinebanner. Dette er gør sig gældende hvis dit mediebureau tillader det. Typisk er kravene at videoen skal hostes ved en i forvejen godkendt udbyder. Vi plejer at anvende Amazon Web Service S3 (AWS) til formålet. Fordelen ved at bruge ekstern video er at den ikke hører ind under den tilladte størrelse i kilobyte på selve banneret. Ulempen er at der skal betales for ekstra hosting.

Klar, parat, start…

Du vil sikkert gerne vide hvordan vi kommer i gang med en bannerproduktion. Der er flere måde at gribe tingene an på. Måske har du allerede et reklame- eller kommunikationsbureau som kan lave dit storyboard og dit design. Måske har du også kontakt med det mediebureau som skal styre din onlinekampagne. Under alle omstændigheder, så har vi brug for nogle guidelines iht. din annoncering og vi vil frygtelig gerne have nogle specifikationskrav inden vi går i gang med at producere. Er du i tvivl, så kontakt os på +45 60 63 06 45.

Webudvikling