Interactive Developing ApS

Dynamiske bannere

Produktion af bannere til online marketing

Jeg udvikler dynamiske og interaktive bannere til annoncering

Er du på udkig efter professionel bannerproduktion med lynhurtig levering i en prisklasse hvor alle kan være med? I så fald er du kommet i gode hænder. Læs mere herunder og tøv ikke med at tage kontakt til mig for nærmere info.

Know-how & ekspertise

Bannerproduktion er en af mine spidskompetencer. Jeg har animeret og programmeret bannere gennem mange år og har derfor stor erfaring og ekspertise inden for området. Jeg startede oprindeligt med at programmere bannerne i actionscript som var programmeringssproget i Adobe Flash. Senere blev Flash udskiftet af HTML5, som er en kombination af html, Css og javaScript. Med andre ord, så har jeg været med på beatet hele vejen, og kan derfor gøre brug af min viden og erfaring med eksekvering af animerede bannere.

Banner med video

Ved at hoste sin video hos en ekstern udbyder er det muligt at vise den i dit onlinebanner. Typisk er kravene at videoen skal hostes ved en i forvejen godkendt udbyder. Jeg plejer at anvende Amazon Web Service S3 (AWS) til formålet. Fordelen ved at bruge ekstern video er at den ikke hører ind under den tilladte størrelse i kilobyte på selve banneret. Ulempen er at der skal betales for ekstra hosting.

Klar, parat, start…

Du vil sikkert gerne vide hvordan vi kommer i gang med en bannerproduktion. Der er flere måde at gribe tingene an på. Måske har du allerede et reklame- eller kommunikationsbureau som kan lave dit storyboard og dit design. Måske har du også kontakt med det mediebureau som skal styre din onlinekampagne. Kontakt mig på +45 60 63 06 45 eller info@intdev.dk alle ugens dage mellem 8-18.00 for spørgsmål og mere info.

Webudvikling