Interactive Developing ApS

Webudvikling

Webdesign og webudvikling fra a-z

Med over 20 års erfaring, kan jeg garantere dig en solid og kompetent sparring

Der er løbet meget vand gennem åen siden Internettets spæde ungdom og det udvikler og forandrer sig stadig i proportionel raketfart.
Jeg har haft fornøjelsen af, at være med fra start, hvor HTML var et sprog man skulle kunne flydende. Jeg har oplevet tendenser komme og gå, har arbejdet og udviklet i software og programmel kun de færreste erindrer. Jeg er naturligvis stadig med på beatet i 2021, når det gælder morgendagens teknologiske nyudviklinger og har også foden helt fremme i skoen for innovative tiltag, når det gælder design, kodning og programmering.

Har du brug for en Landingpage, en One-pager, Webshop eller måske et præsentationssite?

Uanset hvad du har brug for, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Jeg samarbejder med et hav af andre dygtige freelancer og kan som regel altid guide dig videre i systemet, hvis mine egne kompetencer og midler ikke rækker helt.

Hvad koster en ‘Hjemmeside’?

Et spørgsmål jeg tit hører, og som kan være ganske vanskelig at svare på.  Man kan sammenligne det med spørgsmålet, “Hvad koster en bil?” En bil handles i alle prisklasser, mærker, varianter, farver og former etc. En bil kan desuden have en masse ekstraudstyr, læderkabine, aftagelig træk, en stor eller lille motor, der kører på det ene eller andet brændstof. Små biler, der kører længere på literen, er ofte billige i indkøb og drift, men måske ikke særlig hensigtsmæssige, hvis de skal køre langt og du skal have svigermor med. Et stort dollargrin koster kassen i ejerafgift og forsikring. Et Website skal ligesom en bil passes og plejes og der vil altid være løbende udgifter forbundet ved begge. Jeg tager gerne bilen og bilsnakken med dig og som regel finder vi også sammen en pris på ‘Hjemmesiden’ der matcher dine ønsker, behov og ikke mindst økonomi. Kontakt mig her.

Domæne, Hosting, CSS-certifikat, MX-records, DNS og alt det andet jazz…

Det kan hurtigt blive en jungle af fagudtryk og nørderi på højt plan. Men frygt ikke – jeg taler også dansk/engelsk med mine kunder og jeg er vant til at håndtere alt det der ligger bagved at have et Website. Jeg står gerne for at varetage den tekniske del af driften og tilbyder også en fordelagtig Backup og Serviceaftale, så du kan sove ubekymret og trygt om natten.

Skal man vælge et CMS-system?

Der er mange gode grunde til at vælge et CMS-system. Bare fordi ‘de andre’ har det er ikke nogen god grund. En god grund er hvis du ønsker at give dig selv eller dine medarbejder en redaktørrolle, eller har modet på, selv at videreudvikle din løsning. Vælger du at outsource vedligeholdelse og løbende opdatering er det også med fordel at have sit Website kørende i et anerkendt CMS-system. Jeg anbefaler WordPress, fordi det har fået et solidt rodfæste og næsten alle kan finde ud af at anvende systemet. Der findes utallige andre CMS-systemer og valget beror ofte på et spørgsmål om personlige præferencer og temperament.

Webshop

Går du med tanker om at oprette en Webshop og komme med på bølgen med onlinehandel? Måske har du allerede en shop du ønsker at opgradere? Jeg arbejder i forskellige systemer, som wooCommerce til WordPress, men kan også tilbyde en hjælpende hånd med at opsætte og konfigurere en Shopify-løsning.

Vil du vide mere?

Tøv ikke med at kontakte mig på +45 60 63 06 45 for en uforpligtende snak.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og jeg har naturligvis altid frisk kaffe på kanden, hvis du får lyst til at kigge forbi…

WordPress