Interactive Developing ApS

Wordpress

Der er mange gode grunde til at vælge en WordPress løsning

Man anslår at ca 39.5% af alle websites på internettet anvender WordPress i 2021, hvoraf halvanden hostes på WordPress.com. Siden WordPress udkom med deres første version i 2003 er programmet blevet et globalt populært fænomen. – og det er med god grund.

Fordele ved WordPress

Der er mange fordele ved at vælge et open-source content management system. WordPress har dog flere fordele over andre platforme, såsom let navigation, overskuelig indholdsstyring og høj brugervenlighed. Brugerinterfacet er intuitivt og fleksibelt. WordPress er gratis og anvendes af flere hundredtusinder mennesker overalt i verden. Med en WordPress-løsning kan virksomheden selv holde sit website ajour efter levering. Ønsker man også selv at videreudvikle på sit Website er man ikke låst af nogen platform eller binding. Man kan som regel også skifte leverandør uhindret da de fleste webudviklere i dag har godt kendskab til systemet. De fleste Webhoteller understøtter WordPress

Ulemper ved WordPress

Man skal ikke tro at træerne vokser ind i himlen bare fordi man vælger en WordPress-løsning. En WordPress-installation kræver løbende opdatering og vedligeholdelse som alle andre cms-systemer. Internettet er i en konstant rivende udvikling og dette betyder at dit website skal følge trop. Heldigvis er folkene bag WordPress på kant med udviklingen og du skal blot holde øje med nye opdateringer, som sikrer at dit website forbliver intakt. Et WordPress-site har typisk også nogle plugins installeret, og de skal ligeledes opdateres i takt med programmet. Du skal også være opmærksom på om dit webhotel anvender nyeste teknologier. Er dette ikke tilfældet, kan du  risikere nedbrud. Men lad dig ikke skræmme! Jeg tilbyder en Backup & Serviceaftale hvor jeg personligt sørger for at holde dit website ajour, hvis du ikke selv har mod på, eller tid til at gøre det. Det kalder jeg for ‘Livrem og seler’.

Vil du høre mere?

Jeg har mange års erfaring med udvikling og drift af WordPress og kan i de fleste tilfælde skræddersy kundernes ønsker og behov.
Hvis du ønsker at høre mere, så kontakt mig på tlf. +45 60 63 06 45 alle ugens dage mellem 8-18.00.

Serviceaftale