Interactive Developing ApS

Programmering

Applikationer, Front- og Backend

Front- og backend programmering

Jeg udvikler alle mulige slags løsninger og moduler til brug på dit website, som kan gavne dine kunder. Jeg laver udregningsprogrammer, konverterer, mindre spil, quiz-moduler, dynamiske bannere osv.

Tørisberegner for Nippon Gases Danmark A/S

Tørisberegneren er et værktøj Nippon Gasses anvender internt til udregning af mængden af tøris ved transport. Ved at indtaste nogle parametre omkring emballagetype og mål, omliggende temperatur og transporttid, kan applikationen udregne hvor meget tøris, der skal anvendes for at vedholde en ønsket produkttemperatur under fragten. Tørisberegneren er udviklet i Xcode.

Promat – Beregner til brandtætning af gennemføringer

Etex Building Performance Etex Nordic A/S har fået udviklet en webapplikation, som kan hjælpe deres kunder med at udregne og vælge det rigtige produkt, til brandtætning ud fra nogle kriterier der vælges i et guided flow. Applikationen kan ‘gemme’ flere udregninger på samme tid og det er muligt at downloade dem som pdf til arkivering. Se løsningen her.

etex

Programming is logic-based creativity

iPhone App til beregning af Lixtal

LIX er en forkortelse for læsbarhedsindeks, der er en skala der giver et mål for en teksts læsbarhed. Det opgøres som det gennemsnitlige antal ord pr. helsætning, plus procentdelen af lange ord, altså ord der er over seks bogstaver lange.

Dynamiske Bannere